Reparation af vaskemaskine eller tørretumbler

S.A.I. Service servicerer og reparerer hurtigt og professionelt din vaskemaskine eller tørretumbler.

Har din vaskemaskine eller tørretumbler startproblemer eller virker den bare ikke? Vaskemaskiner indeholder i dag ofte en avanceret teknologi, som gør det svært for almindelige mennesker at reparere sin vaskemaskine selv. En reparation af vaskemaskinen kræver derfor veluddannede fagfolk der har stor erfaring med lige netop dit mærke. I S.A.I. Service har vi teknikere kørende i hele Danmark. Vi glæder os til at rykke ud med professionel hjælp til reparation af din vaskemaskine. VI reparerer natulrigvis også din tørretumbler.

Det er aldrig sjovt og altid upraktisk at måtte undvære sin vaskemaskine eller en tørretumbler i en travl hverdag. Vi garanterer hurtig ekspedition og mangler vi reservedele til netop din vaskemaskine  eller tørretumbler, er det noget vi som oftest får leveret fra dag til dag. Vores omfattende erfaring og veluddannede kompetente teknikere gør, at vi klarer langt de fleste reparationer af vaskemaskiner og tørretumblere på første besøg. Til reparationer af vaskemaskiner og tørretumblere har vi altid et stort lager af reservedele med – dette er din garanti for at reparationen af din vaskemaskine eller tørretumbler sker så effektivt som muligt. Når du ringer og fejlmelder din vaskemaskine eller tørretumbler, vil det være til stor hjælp, og lette reparationen af din vaskemaskine eller tørretumbler, hvis du kan oplyse os om hvad fejlen er. Pumper vaskemaskinen f.eks. ikke ud, slår din vaskemaskine dit relæ, kan du ikke åbne din vaskemaskine eller er din vaskemaskine bare helt død? Vil tørretumbleren ikke tørre, vil den ikke starte..

Har du brug for service eller reparation af din vaskemaskine eller tørretumbler, er hjælpen lige her. Klik på ”sådan bestiller du service” og få yderligere informationer om hvordan vi servicerer din vaskemaskine eller tørretumbler.

S.A.I. Service servicerer hårde hvidevarer i hele Danmark, men vi kører dagligt i hele hovedstadsområdet, hele sjælland, herunder Greve, Roskilde og Næstved, Fyn, Haderslev, Vejle, Kolding, Århus og Randers.

Ring NU til S.A.I. Service på 43 42 00 10