Reparation af tørretumbler

S.A.I. Service servicerer og reparerer hurtigt og professionelt din tørretumbler.

Har din tørretumbler startproblemer eller virker den bare ikke? Tørretumbler indeholder, som de fleste andre moderne hårde hvidevarer, i dag ofte en avanceret teknologi, som gør det svært for almindelige mennesker at reparere sin tørretumbler selv. En reparation af tørretumbleren kræver derfor veluddannede fagfolk der har stor erfaring med lige netop dit mærke. I S.A.I. Service har vi teknikere kørende i hele Danmark. Vi glæder os til at rykke ud med professionel hjælp til reparation af din tørretumbler.

Det er aldrig sjovt og altid upraktisk at måtte undvære sin tørretumbler i en travl hverdag. Vi garanterer hurtig ekspedition og mangler vi reservedele til netop din tørretumbler, er det noget vi som oftest får leveret fra dag til dag. Vores omfattende erfaring og veluddannede kompetente teknikere gør, at vi klarer langt de fleste reparationer af tørretumblere på første besøg. Til reparationer af tørretumblere har vi altid et stort lager af reservedele med – dette er din garanti for at reparationen af din tørretumbler sker så effektivt som muligt. Når du ringer og fejlmelder din tørretumbler, vil det være til stor hjælp, og lette reparationen af din tørretumbler, hvis du kan oplyse os om hvad fejlen er. Varmer tørretumbleren ikke (selvom du har renset filter og tømt vand fra en kondenstørrer), slår din tørretumbler dit relæ, kan du ikke åbne eller lukke din tørretumbler eller er din tørretumbler bare helt død?

Vi vil altid udregne et pris overslag, sådan at du kan vurdere om det kan betale sig af reparerer tørretumbleren.

Har du brug for service eller reparation af din tørretumbler, er hjælpen lige her. Klik på ”sådan bestiller du service” og få yderligere informationer om hvordan vi servicerer din tørretumbler.

Ring NU til S.A.I. Service på 43 42 00 10