Vi har stor forståelse for, at det typisk haster med at få foretaget en reparation når et hjælpemiddel i hverdagen går i stykker. Derfor bliver du altid kontaktet af vores teknikere hurtigst muligt. Vi har et stort lager af reservedele og får andre leveret med dags varsel, hvorfor vi bestræber os på, at foretage reparationen indenfor 24 timer.

Service er meget vigtigt for os, hvorfor vi alle sammen gør os meget umage for, at du oplever at du og dit produkt er i fokus.

Vores teknikere vil også altid fortælle dig hvad en anslået pris på reparationen vil være. Således har du også mulighed for at beslutte om en reparation skal udføres eller ej. I nogle tilfælde er en reparation så dyr, at det ikke kan betale sig i forhold til hvad et nyt produkt koster. Denne vejledning vil du naturligvis altid modtage.

I nogle tilfælde dækker forsikringer reparationer eller udskiftninger af produkter, eksempelvis ved lydnedslag. Vores teknikere giver dig råd og vejledning i forbindelse hermed.

Kontakt os

Du kan kontakte os på telefon 4342 0010 eller på vores mail til højre. Det letter ekspeditionen, såfremt du i mailen oplyser følgende:

Navn
Adresse
Telefon
Hvidevare mærke
Hvidevare type (eks. ovn)
En kort beskrivelse af problemet

Send os en email

Venligst udfyld alle felter.