Reparation af ovn

 

S.A.I. Service servicerer og reparerer hurtigt og professionelt din ovn.

Har du brug for reparation af din ovn? Ovne indeholder i dag ofte en avanceret teknologi, som gør det svært for almindelige mennesker at reparere sin ovn selv. En reparation af en ovn kræver derfor veluddannede fagfolk der har stor erfaring med lige netop dit mærke. I S.A.I. Service har vi teknikere kørende i hele Danmark. Vi glæder os til at rykke ud med professionel hjælp til reparation af din ovn.

Det er aldrig sjovt og altid upraktisk at måtte undvære sin ovn i en travl hverdag. Vi garanterer hurtig ekspedition og mangler vi reservedele til netop din ovn, er det noget vi som oftest får leveret fra dag til dag. Vores omfattende erfaring og veluddannede kompetente teknikere gør, at vi klarer langt de fleste reparationer af ovne på første besøg. Til reparationer af ovne har vi altid et stort lager af reservedele med – dette er din garanti for at reparationen af din ovn sker så effektivt som muligt. Når du ringer og fejlmelder din ovn, vil det være til stor hjælp, og lette reparationen af din ovn, hvis du kan oplyse os om hvad fejlen er, sådan at vi mere præcist kan identificere problemet. Starter ovnen slet ikke, slår den dit relæ, varmer den ikke, kan den ikke lukke osv.

Vi vil altid udregne et pris overslag, sådan at du kan vurdere om det kan betale sig af reparerer ovnen.

Har du brug for service eller reparation af din ovn, er hjælpen lige her. Klik på ”sådan bestiller du service” og få yderligere informationer om hvordan vi servicerer din ovn.

 

Mangler du en reservedel til din ovn, eksempelvis en ny bradepande, er det også noget du kan bestille  her hos os..

S.A.I. Service servicerer hårde hvidevarer i hele Danmark, men vi kører dagligt i hele hovedstadsområdet, hele sjælland, herunder Greve, Roskilde og Næstved, Fyn, Haderslev, Vejle, Kolding, Århus og Randers.

Ring NU til S.A.I. Service på 43 42 00 10