Reparation af komfur

 

S.A.I. Service servicerer og reparerer hurtigt og professionelt dit komfur.

Har du brug for reparation af dit komfur? Et komfur indeholder, som de fleste andre hårde hvidevarer, i dag ofte en avanceret teknologi, som gør det svært for almindelige mennesker at reparere sit komfur selv. En reparation af et komfur kræver derfor veluddannede fagfolk der har stor erfaring med lige netop dit mærke. I S.A.I. Service har vi teknikere kørende i hele Danmark. Vi glæder os til at rykke ud med professionel hjælp til reparation af dit komfur.

Det er aldrig sjovt og altid upraktisk at måtte undvære sit komfur i en travl hverdag. Vi garanterer hurtig ekspedition og mangler vi reservedele til netop dit komfur, er det noget vi som oftest får leveret fra dag til dag. Vores omfattende erfaring og veluddannede kompetente teknikere gør, at vi klarer langt de fleste reparationer af komfurer på første besøg. Til reparationer af komfurer har vi altid et stort lager af reservedele med – dette er din garanti for at reparationen af dit komfur sker så effektivt som muligt. Når du ringer og fejlmelder dit komfur, vil det være til stor hjælp, og lette reparationen af dit komfur, hvis du kan oplyse os om hvad fejlen er, sådan at vi mere præcist kan identificere problemet. Varmer komfuret ikke, slår det dit relæ, varmer det ikke på alle zoner, osv..

Vi vil altid udregne et pris overslag, sådan at du kan vurdere om det kan betale sig af reparerer komfuret.

Har du brug for service eller reparation af dit komfur, er hjælpen lige her. Klik på ”sådan bestiller du service” og få yderligere informationer om hvordan vi servicerer dit komfur.

 

Ring ligeledes hvis du har problemer med dit gaskomfur – S.A.I. Service servicerer og reparerer naturligvis også gas komfurer.

S.A.I. Service servicerer hårde hvidevarer i hele Danmark, men vi kører dagligt i hele hovedstadsområdet, hele sjælland, herunder Greve, Roskilde og Næstved, Fyn, Haderslev, Vejle, Kolding, Århus og Randers.

Ring NU til S.A.I. Service på 43 42 00 10