Reparation af kogeplade

S.A.I. Service servicerer og reparerer hurtigt og professionelt din kogeplade.

Har du brug for reparation af din kogeplade? En kogeplade indeholder, som de fleste andre hårde hvidevarer, i dag ofte en avanceret teknologi, som gør det svært for almindelige mennesker at reparere sin kogeplade selv. En reparation af en kogeplade kræver derfor veluddannede fagfolk der har stor erfaring med lige netop dit mærke. I S.A.I. Service har vi teknikere kørende i hele Danmark. Vi glæder os til at rykke ud med professionel hjælp til reparation af din kogeplade.

Det er aldrig sjovt og altid upraktisk at måtte undvære sin kogeplade i en travl hverdag. Vi garanterer hurtig ekspedition og mangler vi reservedele til netop din kogeplade, er det noget vi som oftest får leveret fra dag til dag. Vores omfattende erfaring og veluddannede kompetente teknikere gør, at vi klarer langt de fleste reparationer af kogeplader på første besøg. Til reparationer af kogeplader har vi altid et stort lager af reservedele med – dette er din garanti for at reparationen af din kogeplade sker så effektivt som muligt. Når du ringer og fejlmelder din kogeplade, vil det være til stor hjælp, og lette reparationen af din kogeplade, hvis du kan oplyse os om hvad fejlen er, sådan at vi mere præcist kan identificere problemet. Varmer kogepladen ikke, slår den dit relæ, varmer den ikke på alle zoner, er der kommet en flænge i glasset, osv..

Vi vil altid udregne et pris overslag, sådan at du kan vurdere om det kan betale sig af reparerer kogepladen.

Har du brug for service eller reparation af din kogeplade, er hjælpen lige her. Klik på ”sådan bestiller du service” og få yderligere informationer om hvordan vi servicerer din kogeplade.

Vi reparerer naturligvis både keramisk og induktion kogeplader.

S.A.I. Service servicerer hårde hvidevarer i hele Danmark, men vi kører dagligt i hele hovedstadsområdet, hele sjælland, herunder Greve, Roskilde og Næstved, Fyn, Haderslev, Vejle, Kolding, Århus og Randers.

Ring NU til S.A.I. Service på 43 42 00 10