Reparation af kĂžleskab/fryser

sai danmark a/s reparerer hurtigt og professionelt dit køle/fryseskab.

Har dit køle/fryseskab mistet pusten og køler ikke mere, så udfører vores teknikere reparationer af køle/fryseskab i det meste af Danmark.

Køle/fryseskabe indeholder, som de fleste andre moderne hårde hvidevarer, i dag ofte en avanceret teknologi, som gør det svært for almindelige mennesker at reparere sit køle/fryseskab selv. En reparation af køle/fryseskabet kræver derfor veluddannede fagfolk der har stor erfaring med lige netop dit mærke. Vores teknikere glæder sig til at rykke ud med professionel hjælp til reparation af din køle/fryseskab.

Det er aldrig sjovt og altid upraktisk at måtte undvære sit køleskab eller fryser eller køle/fryseskab i en travl hverdag. Vi garanterer hurtig ekspedition og mangler vi reservedele til netop dit køleskab, er det noget vi som oftest får leveret fra dag til dag. Vores omfattende erfaring og veluddannede kompetente teknikere gør, at vi klarer langt de fleste reparationer af køle/fryseskabe på første besøg. Til reparationer af køle/fryseskabe har vi altid et stort lager af reservedele med – dette er din garanti for at reparationen af dit køle/fryseskab sker så effektivt som muligt. Når du ringer og fejlmelder dit køle/fryseskab, vil det være til stor hjælp, og lette reparationen af dit køle/fryseskab, hvis du kan oplyse os om hvad fejlen er. Køler det ikke mere, er der koldt i fryseren, men varmt i køleskabet eller er det helt dødt?

Har du brug for service eller reparation af dit køle/fryseskab, er hjælpen lige her. Klik på ”sådan bestiller du service” og få yderligere informationer om hvordan vi servicerer dit køle/fryseskab.

Vi vil altid udregne et pris overslag, sådan at du kan vurdere om det kan betale sig af reparerer dit køleskab.

Mangler du reservedele til dit køle/fryseskab, eventuelt skuffer, hylder eller lign., er det også noget vi er leveringsdygtige i.

 

sai danmark servicerer også frysere, vinskabe og helt almindelige køleskabe.

sai danmark servicerer hårde hvidevarer i det meste af Danmark, men vi kører dagligt i hele hovedstadsområdet, hele sjælland, herunder Greve, Roskilde og Næstved, Fyn, Haderslev, Vejle, Kolding og Århus

Ring NU til sai danmark på 43 42 00 10