Klik på kortet

S.A.I. Service A/S kører Sjælland, Fyn og Jylland. Kort sagt, hele Danmark.

Som noget nyt er S.A.I. Service A/S nu landsdækkende i håndtering af service på hårde hvidevarer. Vi ønsker at optimere vores hvidevareservice i bla. områderne Næstved, Haderslev og Randers, men kører naturligvis i alle områder i København, nordsjælland, sydsjælland, Fyn, Sønderjylland, midtjylland og nordjylland.

S.A.I. Service A/S er eksperter i reparationer af hårde hvidevarer. Vi håndterer al garanti service af Hotpoint og Indesit og har derfor en specialviden og et indgående kendskab til disse produkter og i øvrigt reservedelene hertil.

Vores kvalificerede serviceteknikere har mange års erfaring med alle mærker. For dig betyder det en hurtig og effektiv løsning af dit problem – uanset om der er behov for en vurdering eller en reparation.

Vores mål er at yde den bedste og mest professionelle reparationsservice af hårde hvidevarer i Danmark. Vi tager alle henvendelser meget seriøst og gør os umage hver dag, sådan at du oplever en god og proffeisonel håndtering af din henvendelse.

HURTIG SERVICE

Vi har stor forståelse for irritationen ved at måtte undvære nødvendige hjælpemidler i vores hverdag. Derfor servicerer vi vores kunder hurtigst muligt. Vores professionelt udstyrede servicevogne har naturligvis et stort udvalg af de rigtige reservedele til opgaven, og sammen med vores velforberedte serviceteknikere kan vi som regel klare reparationen med det samme. I de enkeltstående tilfælde, hvor vi mangler en reservedel, betaler vores kunder naturligvis ikke for den ekstra kørsel.

Kan det betale sig at reparere? Eller er det bedre at udskifte hvidevaren? Med en øget miljøbevidsthed er de fleste indstillet på at forlænge levetiden af deres hvidevarer – en reparation koster dog også. Derfor vurderer vi altid, om en reparation er hensigtsmæssig, og vi giver gerne et tilbud, inden vi går i gang. Det betyder, at vores kunder kender omkostningen og ikke får overraskende eller unødige udgifter. Har du behov for et tilbud som matcher det ødelagte produkt, står vi ligeledes til rådighed. Vi sælger alle typer af hårde hvidevarer i alle design og prisklasser.

Dækker forsikringen reparationen? Vi vejleder meget gerne vores kunder og forsikringsselskaber om en evt. reparation kan være dækket af et forsikringsselskab, f.eks. lynnedslag eller vandskader og lign.