Reparation af gaskomfur

S.A.I. Service servicerer og reparerer hurtigt og professionelt dit gaskomfur.

Har du brug for reparation af dit gaskomfur? Et gaskomfur indeholder, som de fleste andre hårde hvidevarer, i dag ofte en avanceret teknologi, som gør det svært for almindelige mennesker at reparere sit gaskomfur selv. En reparation af et gaskomfur kræver derfor veluddannede fagfolk der har stor erfaring med lige netop dit mærke. I S.A.I. Service har vi teknikere kørende i hele Danmark. Vi glæder os til at rykke ud med professionel hjælp til reparation af dit gaskomfur.

Det er aldrig sjovt og altid upraktisk at måtte undvære sit gaskomfur i en travl hverdag. Vi garanterer hurtig ekspedition og mangler vi reservedele til netop dit gaskomfur, er det noget vi som oftest får leveret fra dag til dag. Vores omfattende erfaring og veluddannede kompetente teknikere gør, at vi klarer langt de fleste reparationer af gaskomfurer på første besøg. Til reparationer af gaskomfurer har vi altid et stort lager af reservedele med – dette er din garanti for at reparationen af dit gaskomfur sker så effektivt som muligt. Når du ringer og fejlmelder dit gaskomfur, vil det være til stor hjælp, og lette reparationen af dit gaskomfur, hvis du kan oplyse os om hvad fejlen er, sådan at vi mere præcist kan identificere problemet. Er der ingen tænding på et af gasblussene, kan gaskomfuret ikke holde flammen eller er det helt dødt?

Vi vil altid udregne et pris overslag, sådan at du kan vurdere om det kan betale sig af reparerer komfuret. Alt gas arbejde udføres altid i samarbejde med en autoriseret gas installatør.

Har du brug for service eller reparation af dit gaskomfur, er hjælpen lige her. Klik på ”sådan bestiller du service” og få yderligere informationer om hvordan vi servicerer dit gaskomfur.

S.A.I. Service servicerer hårde hvidevarer i hele Danmark, men vi kører dagligt i hele hovedstadsområdet, hele sjælland, herunder Greve, Roskilde og Næstved, Fyn, Haderslev, Vejle, Kolding, Århus og Randers.

 

Ring NU til S.A.I. Service på 43 42 00 10